Kuyumcu Etiketi

Kuyumcu Etiketi

Kuyumcu Etiketi adından da anlaşılacağı gibi yoğunlukla kuyumculuk sektöründe kullanılan bir etiket çeşididir. Kuyumcu ve Bijuterilerin ürün tanıtım, takip ve fiyatlama yapmak için kullandığı etikettir. Sektörde Kuyumcu fiyat etiketi olarak bilinir. Bilişim sektöründe kabloları isimlendirme amaçlı da kullanılmaktadır.

Çoğunlukla beyaz kullanılan bu etiketlere barkod yazıcı ve ribon yardımı ile barkod numarası, fiyat,  ağırlık vb. bilgiler yazılır. Her etikette olduğu gibi kuyumcu etiketi de renkli olarak üretiliyor. Ürünlerine farklılık kazandırmak ve rakiplerinden farklı olmak isteyen kuyumcuların isteği doğrultusunda üretilmeye başlanmıştır.

Tabi sınırlı renk seçenekleri ile bunlardan en yaygın olanlar Gümüş kuyumcu etiketi ve Gold kuyumcu etiketidir. Etiketleri farklı gösterebilecek bir diğer unsurda ribonun rengidir farklı renklerde üretilen renkli ribonlar ile kuyumcu etiketinize ürünlerine yakışır bir şıklık kazandırabilirsiniz.

Sitemizde aşağıdaki kriterlere uygun yüksek kalitedeki kuyumcu etiketleri inceleyip uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

  • Isıya, suya dayanıklıdır. 
  • Ürünler ithal etikettir.
  • İstime uygundur.
Etiketler: kuyumcu etiketi, yüzük etiketi,
Mayıs 19, 2019
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR