Yapışkanlı Etiket

yapışkanlı barkod etiketi

Kendinden yapışkanlı etiket, beyaz (baskısız) barkod etiketlerinin bir diğer ismidir. Yapışkanlı etiketlerin ana türleri;


 

olmak üzere ayrılır. Yukarıdaki etiket türlerine ait websitemizde bulabileceğiniz hazır ölçüler dışında müşterilerimize her zaman ihtiyaç duydukları özel ölçüleride günaşırı bazı ölçüleri ise aynı gün üretim yapabilmekteyiz. Ayrıca websitemiz üzerinden online ödemeyle akrilik yapışkan türünde (standart yapışkandır.) satın alabileceğiniz gibi diğer güçlü veya suya dayanıklı yapışkan türlerinide müşteri temsilcilerimize sipariş edebilirsiniz.

Yapışkanlı barkod etiketleri her ne kadar barkod için kullanılsada günümüzde etiket ihtiyacı marka değerini gösteren göze ilk çarpan ambalajı nitelendiren bir malzeme halini almıştır. Artık ürün bilgilerini tutmanın dışında marka logolarının, güncel tasarımlarının göstergesi için ambalaja baskıdan daha uygun fiyatlı olması nedeniyle renkli yapışkanlı etiketler tercih edilir olmuştur.

Baskısız, beyaz yapışkanlı etiket üretimi dışında istediğiniz baskıda, zemin renkte yapışkanlı etiket stickerlar üretebiliyoruz. Ürettiğimiz etikete baskı yapabilmeniz için yapışkanlı etiket yazıcılar, etiket okuyucular, el terminalleri ve bunların teknik desteği hizmetiylede OT/VT ihtiyaçlarınızın tümüne karşılık veriyoruz. Etikete barkod yazıcılarınızda baskı yapabilmeniz için gerekli ribonların tedariğinide hem özel ölçü hemde webistemizden satın alabileceğiniz özel ölçülerde satışını yapabilmekteyiz.

Etiketler: Kendinden Yapışkanlı Etiketler, Yapışkanlı Barkod Etiketi, Etiket, Barkod Etiketi
Şubat 28, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR